Elek Zoltán vagyok, EMCC coach http://emcchu.org/ , diplomás mentálhigiénés segítő, mérnök, multinacionális nagyvállalat felsővezetője, férj, apa, barát, …, elégedett ember.

Mérnök alapdiplomával rendelkezem. 1998 óta dolgozom vezetőként. Kezdetben multinacionális nagyvállalatoknál kisebb, majd egyre nagyobb csapatokat irányítottam. Később ügyfélszolgálati és kereskedelmi vezetőként, 2008-tól pedig felsővezetőként, igazgatóként dolgoztam, dolgozom. Mindig azt tartottam, hogy egy vállalat legfőbb kincse az ott dolgozó munkatársakban rejlik és arra törekedtem, hogy a vállalat érdekeit összehangoljam kollégáim érdekeivel. Számos nemzetközi és magyar vezetőképzésen vettem részt humán, sales és egyéb területeken.

2011-ben döntöttem el, hogy a pszichológia területén is tovább bővítem ismereteimet, ezért a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia Tanszékén Mentálhigiénés segítői diplomát, majd nemzetközileg akkreditált EMCC coach practitioner szintű képesítést szereztem. 2011-től folyamatosan dolgozom kliensekkel és bővítem szakmai ismereteimet. Mindeközben folyamatosan egyéni és csoportterápiában veszek részt.

Coachként és mentálhigiénés segítőként támogatni tudlak személyes fejlődésedben, munkahelyi és magánéleti problémáid megoldásában. Ha szeretnéd tudni mit tegyél ahhoz, hogy boldogabb ember légy és hajlandó vagy tenni érte, várlak szeretettel.